Χαμόγελο του Παιδιού

Σήμερα, που η κρίση είναι ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα, η KAMAΡΙΔΗΣ GLOBAL WIRE ΑΒΕΕ συνεχίζει να υλοποιεί μια σειρά ουσιαστικών προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και να συμπαραστέκεται σε κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, τοπικούς συλλόγους και αναξιοπαθούντες. Στηρίζει ενεργά ευπαθείς ομάδες και έχει έντονη συμμετοχή σε προγράμματα στήριξης Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της, Η ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ GLOBAL WIRE ΑΒΕΕ προσφέρει βοήθεια για εθνικούς, κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς, σε ετήσια βάση. Κάθε χρόνο διατίθενται σημαντικά ποσά σε ιδρύματα, σωματεία, φιλανθρωπικές οργανώσεις και άτομα, ενώ γίνονται χορηγίες για διάφορες κοινωφελείς εκδηλώσεις.

Η KAMAΡΙΔΗΣ GLOBAL WIRE ΑΒΕΕ, συνεχίζοντας με αίσθημα Εταιρικής Υπευθυνότητας , τις δράσεις στήριξης της ελληνικής κοινωνίας στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας και συμμετέχει στη δράση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ με στόχο να προσφέρει τρόφιμα πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες της Θήβας.

Στόχος και όραμα της ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ GLOBAL WIRE ΑΒΕΕ είναι να υποστηρίζει κάθε ενέργεια με ουσιαστικό περιεχόμενο για την υποβοήθηση των συνανθρώπων μας και ειδικά των παιδιών . Συνεργάζεται με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και βραβεύεται για αυτό.

Η συμμετοχή της ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ GLOBAL WIRE ΑΒΕΕ εντάσσεται στις συντονισμένες δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας και ταυτίζεται απόλυτα με τις αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας για κοινωνική προσφορά .Περιλαμβάνει τη στήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών, όπως η UNICEF, οι Γιατροί χωρίς Σύνορα, Action aid, Lalibela,WWF και άλλους Φιλοζωικούς συλλόγους. Παράλληλα ενισχύει την ανακαίνιση και την επέκταση νηπιαγωγείων και σχολικών συγκροτημάτων .

Η εταιρεία και οι άνθρωποί της ανταποκρίνονται στις κοινωνικές ανάγκες που προκύπτουν με σαφή διάθεση συμπαράστασης.